Vorig jaar is er voor het eerst gelopen vanaf het Eschpark. Dat leverde positieve reacties op over de routes. Reden waarom het Eschpark ook dit jaar het startpunt is en zwembad Meekenesch als uitvalsbasis fungeert. De uitgezette routes voor de jeugd gaan via de Kerkhoflaan richting Beekdal. Er is rekening gehouden met de verkeersveiligheid en in de routes zijn geen drukke straten en oversteken opgenomen.
De 5 en 10 km routes gaan via de Vlinderbrug over zand- en asfaltwegen richting Lievelde. Ook hier is rekening gehouden met de verkeersveiligheid.
Ten opzichte van voorgaande jaren hebben enkele wijzigingen plaatsgevonden.
Op verzoek van deelnemers zijn de starttijden een half uur vervroegd, zodat men eerder kan aanschuiven voor de Paasbrunch. Tevens is de kortste afstand ingekort naar 1 km.
Veel lopers in Lichtenvoorde en omstreken hebben de Paasloop in hun agenda staan.
Hopelijk vinden de lopers ook dit jaar de weg naar Meekenesch.
Iedereen die op eerste Paasdag, zondag 1 april, sportief bezig wil zijn is van harte welkom. Voor zowel de jeugd, als voor de beginnende en gevorderde lopers is er een passende afstand. (1, 2.5, 5 en 10 km)
Er is genoeg parkeerruimte en voldoende gelegenheid om je aan te laten moedigen door ouders, kinderen, familie en andere supporters.
Parkeren kan op de parkeerplaats bij Meekenesch en op de carpoolplaats.

De Paasloop wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, waaronder (ex)leden van Lopersgroep’90 en door sponsoren.
Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdsregistratie en inschrijving vooraf is mogelijk.

Starttijden:
1 km 09.30u
2,5 km 09.45u
10 km 10.30u
5 km 10.40u

Start en finish zijn aan het Eschpark. Bij zwembad Meekenesch kun je je binnen inschrijven en gebruik maken van douches en kleedruimtes. Adres: Kerkhoflaan 5, Lichtenvoorde.
Als er nog vragen zijn, kunt u bellen naar Yvonne Konings: 06 55627958

Categorieën: Paasloop