Alweer voor het derde jaar is Eschpark start- en finishpunt voor de mooie routes richting Vlinderbrug en Lievelde. Zwembad Meekenesch fungeert wederom als uitvalsbasis. De routes voor de jeugd (1,1 km en 2,5 km) gaan via de Kerkhoflaan richting Beekdal. Er is rekening gehouden met de verkeersveiligheid en in de routes zijn geen drukke straten opgenomen.

De 5,150 en 10 km routes gaan via de Vlinderbrug over zand- en asfaltwegen richting Lievelde. Ook hier is rekening gehouden met de verkeersveiligheid.

Heb je je niet vooraf ingeschreven? Dan kun je je bij zwembad Meekenesch vanaf 9.00 uur inschrijven. Daar kun je ook gebruik maken van kleedruimtes en douches. De elektronische tijdsregistratie is verfijnd. We maken gebruik van een startnummer met chip.

Het inschrijfgeld bedraagt €7,- bij voorinschrijving en €8,- bij inschrijving op de dag zelf.

Vanaf nu kun je je inschrijven via www.lopersgroep90.nl/paasloop Iedereen die op eerste Paasdag, zondag 21 april, sportief bezig wil zijn is van harte welkom. Er is genoeg parkeerruimte en voldoende gelegenheid om je aan te laten moedigen door ouders, kinderen, familie, vrienden en andere supporters. Parkeren kan op de parkeerplaats bij Meekenesch en op de carpoolplaats aan de Richterslaan. Hopelijk vinden veel lopers in Lichtenvoorde en omstreken op 21 april de weg naar zwembad ‘t Meekenesch.

Adres Meekenesch: Kerkhoflaan 5, Lichtenvoorde.

Categorieën: Paasloop