Beste leden van Lopersgroep’90,

Wát een jaar hebben we achter de rug. Corona stelde ons op de proef, als mens, maar ook als hardloper en als vereniging. Er werd discipline, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en creativiteit van ons allen gevraagd.

In het voorjaar dachten we misschien nog aan het uitstellen van Lopersgroep’90-activiteiten, al snel bleek dat veel activiteiten moesten worden afgelast, denk aan: de Steentjes Voorjaarsrun, de Bevrijdingsvuur-estafette, de jaarvergadering, de Zomeravondloop en Oliebollenloop.

Hardlopers geven niet op én van treuren houden we ook niet, dus al snel kwamen binnen onze club mooie initiatieven tot ontwikkeling: de motivatie-app, de Lopersgroep’90 Strava-hardloopclub, trainingsschema’s op de app, Corona-proof trainen in de zomer, de “blijf in beweging run” in juni en de Herfstlopen dit najaar. Ook zijn we tussendoor voorzien van mooie nieuwe hardloopkleding via Han ter Woerds en Theo Lurvink. “Alle vrijwilligers, (hulp)trainers en deelnemers: Heel erg bedankt!! Natuurlijk voor het organiseren, maar ook voor het enthousiast reageren na deelname, via de app. Dit zijn “de opstekers” voor de organisatoren”.

Op de drempel van 2021 wens ik jullie namens het bestuur hele fijne, sportieve maar bovenal gezonde feestdagen toe.

Voor 2021 hopen we op een mooi jaar, waarin we teruggaan naar “normaal”, naar samen trainen, elkaar ontmoeten en gezamenlijk voorbereiden op mooie sportieve prestaties!

Namens het bestuur Lopersgroep’90

Peter Ressing

Categorieën: Overige