LICHTENVOORDE – Door een mooie samenwerking met Han ter Woerds Sport en Theo Lurvink Textiel loopt de Lopersgroep ‘90 er weer stralend bij. In deze corona periode heeft de Lopersgroep ‘coronaproof’ de nieuwe kleding gepast bij Han ter Woerd Sport. In verschillende tijdsblokken konden de leden van Lopersgroep’90 vooraf een tijd afspreken wanneer ze wilden passen. Hierdoor waren er niet meer dan tien personen in de winkel.

Door een combinatie met Han ter Woerd Sport, Theo Lurvink Textiel en de Lopersgroep’90 konden alle leden met fikse korting nieuwe kleding aanschaffen. Er is volop gebruik gemaakt van de actie. “Bij wedstrijden zijn de lopers als groep nu goed herkenbaar en ook tijdens de trainingen voelt dat als verbinding. De samenwerking met Han en Theo was top. Onze lokale ondernemers leveren goede kwaliteit, zijn betrouwbaar en betaalbaar. Daarvoor onze hartelijke dank!”, aldus het bestuur van de vereniging.

Zin in een sportieve aftrap van het najaar?
Iedere dinsdagavond om 19.00 uur traint de groep op het Swite-terrein aan de H. Leemreizestraat 2. Je bent van harte welkom om mee te doen en wie weet loop je dan binnenkort ook in zo’n tof shirt!

Categorieën: Overige