In het kader van de laatste training voor de vakantie heeft op 18 juli de zomeravondloop plaats gevonden en de jeugd is vanwege deze afsluiting op 19 juli een dagje op stap geweest.

Zomeravondloop 18 juli

Hieraan kunnen alle leden van  Lopersgroep90 deelnemen. Iedereen heeft een gelijke kans. Het gaat niet om de snelste tijd over 5 kilometer, maar het gaat erom wie het best kan inschatten hoe lang hij/zij nodig heeft om die 5 kilometer af te leggen. Vooraf heeft iedereen de ingeschatte tijd opgegeven. Tijdens de loop mag geen gebruik worden gemaakt van hulpmiddelen als horloges of Apps. Iedereen is dus op zichzelf aangewezen en iedereen heeft hetzelfde doel: de tijd lopen  die je hebt opgegeven.

Ondanks het warme weer was er een grote opkomst. Door de warmte was het zwaarder het gestelde doel te halen en de resultaten waren dan ook zeer wisselend. Er waren lopers die op enkele seconden na de gestelde tijd behaalden, anderen zaten er enkele minuten naast.

De winnaar, onze voorzitter Jacqueline Jurjus, liep op 3 seconden na de door haar opgegeven tijd.

Na deze inspanning zijn er bij Litac de nodige drankjes genuttigd. De warmte had ook voordelen, want dat kon lekker buiten.

IMG_0561

Jaarlijkse uitje voor de jeugd

Op zaterdag 19 juli heeft het jaarlijkse uitje voor de jeugd plaatsgevonden.
Voor de activiteiten waren de weersomstandigheden uitstekend en misschien wel aan de warme kant. Hieronder een kort verslag van dit uitje:

Na wat startproblemen konden we op weg naar de Twee Bruggen. Het was een fietstochtje van ongeveer 45 min.

Bij de Twee Bruggen aangekomen gingen we kanovaren en dat vond iedereen erg leuk. Daarna konden we zwemmen in het buitenbad en dus ook van de grote glijbaan. Als afsluiter hadden we patat met een snackje en een ijsje na. Daarna moesten we, mooi bijgekleurd en moe, nog op de fiets naar huis.

Zomerafsluiting

Categorieën: Geen categorie