Wandelen of trimmen voor SKB4Gambia

Wandel of trim mee op zondag 22 september. Vier vrijwilligers van het project SKB4Gambia hebben in de omgeving van Winterswijk routes uitgezet van 5, 10, 15 en 21 kilometer. Wandel of trim mee en je doet de mooiste plekjes van Winterswijk en omgeving aan.
Het inschrijfgeld voor kinderen t/m 5 jaar is € 2,50, voor kinderen tot 18 jaar € 5,00 en voor volwassenen € 10,00 per persoon.

Het project SKB4Gambia leeft!

Wat als een eenmansactie is begonnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gestructureerd project waar veel medewerkers en andere betrokkenen zich op allerlei manieren belangeloos voor inzetten.

Vier vrijwilligers uit de groep “Gambiagangers 2013” hebben wandel- en trimtochten uitgezet waarvan het inschrijfgeld en opbrengst geheel ten goede komt aan het General Hospital Serrekunda in Gambia. Op zondag 22 september kun je tussen 9.00 uur en 10.30 uur starten bij de hoofdingang van ons ziekenhuis. Ook de finish is daar en heeft een “Afrikaans tintje”. Sponsoren die het project een warm hart toedragen, zorgen voor traktaties onderweg. Heb je de finish bereikt, dan kun je je vermoeide spieren tegen een kleine vergoeding laten masseren door de fysiotherapeuten van VersGras. De opbrengst is natuurlijk ook voor SKB4Gambia.

Verder kun je bij de start/finish een kijkje nemen bij de voertuigen van één of enkele teams die voor het project SKB4Gambia deel nemen aan de Amsterdam-Dakar Challenge.

Aanvullende informatie

Alle deelnemers kunnen deze dag gratis parkeren op de personeelsparkeerplaats.

Kun je niet deelnemen, maar wil je dit doel wel steunen, maak dan een bijdrage over op rekeningnummer 8501.36.717 t.n.v. SKB4Gambia.

Op www.skbwinterswijk.nl en www.skb4gambia.nl lees je meer over de wandelingen en het project SKB4Gambia.

Zorg dat je erbij bent 22 september.

Categorieën: Geen categorie