Aftrap haalbaarheidsonderzoek Sportboulevard Lichtenvoorde

Eind juni heeft de gemeenteraad van Oost Gelre de middelen beschikbaar gesteld voor een haalbaarheidsonderzoek. De afgelopen (vakantie)maanden zijn benut om te zoeken naar een externe deskundige om het initiatief van de betrokken organisatie te ondersteunen. Nu gaan we echt aan de slag. Als de resultaten straks bekend zijn, besluit de gemeenteraad of we wel of niet verdergaan met de sportboulevard.

Graag willen de initiatiefgroep van betrokken verenigingen en de gemeente u bijpraten over de stand van zaken. Wij staan aan het begin van het onderzoek, dus er moet nog een hoop gebeuren. Wij vinden het juist belangrijk u ook aan het begin te informeren over hoe we het gaan aanpakken.
We nodigen daarom alle belangstellenden van harte uit voor een openbare informatieavond over het haalbaarheidsonderzoek ‘Sportboulevard Lichtenvoorde’.

De informatieavond zal plaatsvinden op donderdag 6 oktober van 20:30 uur tot ca. 21:30 uur in de Zwanewiek van Zalencentrum ’t Zwaantje aan de Zieuwentseweg 1 in Lichtenvoorde. Vanaf 20:45 uur geven we een korte presentatie / toelichting op het onderzoek.

Maakt u zich ergens zorgen over? Wilt u graag uw vragen stellen of een andere inhoudelijke bijdrage leveren? Of heeft u ideeën, waarmee we de Sportboulevard nog mooier kunnen maken? U bent meer dan welkom!!!

Wij hopen op uw warme belangstelling en zien u graag 6 oktober a.s. in ’t Zwaantje!
FCCL
Handbalvereniging Erix
L.IJ.V.
LONGA ’59
Lopersgroep ’90
LTC de Kei
WTC de Keitrappers
z.p.c. LIVO
zwembad Meekenesch
Gemeente Oost Gelre

Categorieën: Geen categorie