20151108_Jub_1Het feest ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van Lopersgroep’90 is op 8 november gevierd in de Hamalandhal. Dankzij de goede samenwerking met het personeel van de Hamalandhal en dankzij hun bereidwilligheid werd het een feest zoals we vooraf wensten.
Veel leden waren aanwezig en in een goede sfeer werd genoten van een drankje en een hapje Onze voorzitter Jacqueline Jurjus blikte terug op de geschiedenis van Lopersgroep’90. Daarbij deed zij uit de doeken hoe minutieus onze oprichter Arnold Boschker de administratie bijhield en hoe hij er uiteindelijk voor koos een vereniging op te richten.
Wethouder Jos Hoenderboom nam kort het woord en sprak zijn waardering uit voor de sfeer binnen de vereniging en de bereidheid mee te denken bij veranderingen (in gang gezet door de gemeente).
Degenen die deelnamen aan de Zeskamp konden hun behendigheid, snelheid en kracht oefenen. In teamverband werden opdrachten uitgevoerd in de sporthal. Jong en oud namen deel onder veel aanmoediging, gelach en gepraat.
Na de activiteit was er gelegenheid te borrelen en wat te snacken. Oud leden kwamen herinneringen ophalen. Er was gelegenheid oude foto’s en krantenartikelen te bekijken en we konden genieten van het komisch duo André en Joop.
Een geslaagde dag waarop met tevredenheid wordt teruggekeken.

Bestuur en jubileumcommissie Lopersgroep’90
20151108_jub2

Categorieën: Geen categorie