LOPERSGROEP ’90

Hardlopen in een groep is veel leuker!

logo-lopersgroep90

Lopersgroep’90

We zijn een leuke, gezellige lopersgroep die voor ieder niveau een leuke en passende training aanbiedt, voor beginners en ook voor de ervaren loper.

Naast onze vaste trainingsavonden op dinsdag en donderdag hebben we jaarlijks de volgende activiteiten voor leden:
door trainers uitgezette loopjes in de regio, de oliebollenloop in december en de zomeravondloop voor de zomervakantie.

Lijkt het je wat om eens een training mee te lopen?
Stuur ons dan een email naar info@lopersgroep90.nl.

TRAININGTIJDEN

hardloopschoenen-aan-doen

Dinsdag

Baantraining

19:00 – 20:00 uur
19:30 – 20:30 uur

groep 3, 4 & 5
groep 1 & 2

Donderdag

Duurloop

19:00 – 20:45 uur

groep 1: 12km snel
groep 2: 12km rustig
groep 3: 10km
groep 4: 6km / 7,5km

De Swite

Hendrik Leemreizestraat 2, Lichtenvoorde

Trainingsopbouw

gezellige warming-up

Onze trainingen beginnen met een gezellige gezamenlijke warming-up. Samen werken we aan het opwarmen van onze spieren en het verhogen van onze hartslag.

stretch routine

Het stretchen helpt ons om flexibel te blijven en blessures te voorkomen. Bij de stretch routine horen ook core stability oefeningen voor een sterker lichaam.

loopscholing

Loopscholing is een essentieel onderdeel van onze training. We werken aan looptechnieken en -houdingen om efficiënter en sterker te kunnen hardlopen. Het helpt om je hardlooptechniek te verbeteren.

intervaltraining

Het hoogtepunt van onze training is de intervaltraining. Tijdens dit deel van de training wisselen we tussen intense hardloopinspanningen en korte rustperiodes. Het is een goede manier om onze snelheid en uithoudingsvermogen te verbeteren.

cooling down

We eindigen de training met een rustige cooling-down. We joggen op een rustig tempo om onze hartslag geleidelijk te laten zakken en onze spieren te laten herstellen. Het is een rustgevende afsluiting van onze inspanningen.

trainers

Bij Lopersgroep ’90 hechten we enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze trainingen. Daarom zijn we er trots op dat onze hardlooptrainers gediplomeerd zijn en over uitgebreide expertise beschikken. Dit betekent dat je bij ons kunt rekenen op hoogwaardige begeleiding, afgestemd op jouw niveau en doelen.

Onze trainers begrijpen de kunst van het hardlopen en kunnen je helpen om je prestaties te verbeteren, of je nu een beginner bent of een ervaren atleet. We geloven dat de juiste begeleiding het verschil kan maken.

Peter Ressing

Voorzitter

Ingrid Papen

Secretaris

Mario Rötter

Penningmeester

Angeli de Groot

Algemeen lid

Nicole Schepers

Algemeen lid

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je je aanmelden voor een proeftraining, stuur dan een email naar info@lopersgroep90.nl