Vanaf 13 januari 2018 geven Cristel Waenink en Angelien Rietberg wederom een hardloopclinic voor beginners. Beide dames zijn gediplomeerd hardlooptrainer bij Lopersgroep’90.
Deze clinic is bestemd voor degenen die willen beginnen met hardlopen en voor herintreders. Doel van de clinic is mensen laagdrempelig in te laten stromen en kennis te laten maken met hardlopen. Door middel van tien lessen waarbij, naast de aandacht voor looptechniek, ook aandacht is voor blessurepreventie en andere aanverwante zaken als lichaamshouding en motivatie. Gedurende de tien lessen, waar een opbouw in zit, worden de deelnemers intensief begeleid door Angelien en Cristel. Plezier staat hierbij voorop, want lopen is ook vooral leuk, naast dat het gezond is.
Het is de bedoeling dat een deelnemer aan het eind van de tien lessen 30 minuten kan hardlopen in eigen tempo.

Trainingen
De trainingen zullen plaatsvinden op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur op het terrein van De Swite. De kosten voor de loopclinic (10 lessen) bedragen € 50. Deelnemers kunnen daarnaast aansluitend geheel kosteloos tot aan de zomervakantie de trainingsavonden volgen. Inschrijven kan door middel van het invullen van het inschrijfformulier via deze link: www.lopersgroep90.nl/hardloopclinic-2018.

Heb je interesse of wil je in het nieuwe jaar meer bewegen of aan je conditie gaan werken? Geef je dan op.

Categorieën: Hardloopclinic